9.11.2015

Krby a kamna pro rodiny i fajnšmekry

Ať už jsou vaše představy o vytápění jakékoli, praská-li v nich dřevo, máme pro vás řešení! V dnešním článku bychom vám rádi představili naší nabídku z trochu jiného pohledu.

Úsporné vytápění pro rodiny

Mezi naše zákazníky často patří rodiny, hledající účinný a esteticky pěkný zdroj vytápění pro svůj dům, který zároveň nezruinuje jejich peněženku. Ať už je vám bližší klasický krb, nebo volně stojící krbová kamna, můžeme vám nabídnout sortiment od více než 35 značek ze zemí jako je Norsko, Belgie, Dánsko, Kanada, Německo a samozřejmě i Česká republika. Nabídka samotná nezaručuje úspěch a proto se pravidelně účastníme školení pořádaných Cechem kamnářů i samotnými výrobci, ze kterých jsme již nasbírali nemalou řádku certifikátů a osvědčení. Díky těmto základům jsme schopni vybrat a namontovat pro vás taková kamna či krbovou vložku, která splní nejen vaše požadavky na design, ale také funkčnost a cenu. Podívejte se na video, ve kterém náš zákazník, Filip Tomsa, hodnotí návratnost investice do vytápění krbem.

Levná kamna na chalupu

Další velkou skupinou našich zákazníků jsou lidé, kteří hledají nová kamna do svého rekreačního objektu. Mezi nejčastější požadavky patří, aby kamna hezky vypadala, nemuselo se do nich přikládat každých 30 minut a zároveň nestála celý měsíční plat, jelikož v nich fakticky zatopíte jen několikrát do roka. I v tomto segmentu je naše nabídka široká a vybírat můžete z desítek modelů, jejichž ceny začínají už na 10.000,- Kč. 

Krby a kamna pro fajnšmekry

Jste nároční? Chcete nejen zdroj tepla, ale také estetický kousek, který budou obdivovat všechny vaše návštěvy? Toužíte po romantických večerech, na jejichž pozadí plápolá oheň a praská dřevo? Pak máme řešení i pro vás! Kromě široké nabídky značek a školení máme také řadu praktických zkušeností, díky kterým dokážeme uspokojit i ty nejnáročnější z vás. Prohlédněte si nabídku od značek jako je francouzský Focus, belgický Stûv, německý Firetube či Brunner anebo třeba majestátní kamna Royal Nosta

Stále jsme vás nepřesvědčili? Prohlédněte si Desatero našich výhod nebo nám rovnou napište vaše představy do kontaktního formuláře. Obratem se s vámi spojíme a připravíme nejen cenovou nabídku možných variant řešení, ale také 3D vizualizace, díky kterým budete mít lepší představu o tom, jak budou vaše nová kamna či krb v interiéru působit.