Tipy a rady

Ať už přemýšlíte nad pořízením krbu nebo už jste jejich majiteli, jistě vás napadá mnoho otázek. Připravili jsme pro vás celou řadu článků, kde se zaměřujeme na nejčastější dotazy, problémy, ale především i tipy a rady.

Čtěte dále a dozvíte se například, čím topit v krbu, jestli se vyplatí při výběru krbu žádat o radu bytového architekta nebo podle čeho vybírat design krbových kamen.

Krbová kamna slouží v našich obydlích už dlouhá léta a svojí úlohu dovedou skvěle splnit i v novostabách jednadvacátého století. Na co si ale dát při výběru pozor a čím se řídit, abyste vybrali dobře? Právě na tyto otázky vám odpoví náš článek na téma jak vybrat krbová kamna

Nazdobené stromy před nákupními centry napovídají, že vánoce se kvapem blíží a tak se z každého z nás v následujících dnech stane Ježíšek. Počet Ježíšků, kteří obdrží dopis se seznamen přání už ale není tak vysoký a proto, pokud si lámete hlavu nad tím co koupit svým blízkým, přinášíme vám několik tipů na vánoční dárky.

Vybrali jsme krbová kamna, která se díky svým parametrům a vlastnostem skvěle hodí pro moderní dřevostavby! Prohlédněte si je.

15.8.2017

Romotop Evora

Vybíráte krbová kamna do novostavby? Pak je tenhle článek vyloženě pro vás! Poznejte 12 krbových kamen ze série Evora, které umí vnést příjemné teplo i do těch nejsychravějších dnů v roce. 

Náklady na bydlení se někdy vyšplhají k obrovským částkám. Často za to může nevědomost nebo malá informovanost, o tom, jak je možné ušetřit. Velkou část peněz tak můžete rychle a jednoduše ušetřit efektivním a chytrým způsobem topení. Inspirujte se a nevyhazujte zbytečně peníze z okna.

Grilování je už v podstatě naším národním sportem a tak jsme se dnešní článek rozhodli věnovat především těm z vás, kdo teprve zvažují nákup grilu. Vybrali jsme pro vás tři grily, které jsou kvalitní, dobře fungují a nestojí svět. 

Představujeme originální grilovací příslušenství, se kterým proměníte svůj gril v plnohodnotnou zahradní kuchyni. Objevte možnosti, které grilování nabízí. 

Asi žádný zdroj tepla není s chalupařením spojený tak jako kamna. Jaké možnosti se nabízí a nač by si měl dát případný zájemce pozor? Na tyto i další otázky odpovíme v našem dnešním článku. 

Vybrali jsme pro vás originální kamna a krby, které zahřejí nejen studené prsty, ale ještě vás uchvátí svou krásou. 

Netajíme se tím, že máme rádi výšlapy. Když jsme v Rakouských Alpách objevili chatu Franze Fischera, ve které se navíc ukrývá precizně postavený teplovzdušný krb, bylo rozhodnuto, že si to nemůžeme nechat pro sebe. No a tak vám v dnešním článku přinášíme malé ohlédnutí a současně tip na výlet, který vás rozhodně nezklame. 

12