22.8.2016

Novinky pro nadcházející topnou sezónu

Léto se pomalu blíží ke konci a topná sezóna je za dveřmi. My jsme ale nezaháleli a tak vám v dnešním článku přinášíme přehled hlavních změn a novinek, které jsme pro vás pro nadcházející zimu připravili. 

Rekonstrukce prodejny

Původně jsme chtěli vymalovat. Jenom. Jenže člověk je tvor vynalézavý a když už jsme byli v ráži, vzali jsme to z gruntu. Velká část vystavených vzorků má své nové majitele, zbytek se přestěhoval do našeho skladu a na jejich místech dnes naleznete desítky nových modelů od výrobců z ČR i zbytku světa. Rozšířil se také počet vystavených vzorků, který aktuálně převyšuje číslo 150 a ohřát se můžete u celkem čtrnácti funkčních topenišť, ve kterých vám na přání rádi zatopíme. Mezi nimi najdete kupříkladu krbová kamna s výměníkem od německé značky Spartherm, akumulační topeniště se sporákem Firetube, akumulační krb s tahovým systémem, bezrámovou panoramatickou krbovou vložku Spartherm Premium s třístranným prosklením, kanadská kamna Pacific Energy s dobou hoření přes 12 hodin a řadu dalších. Prohlédněte si všechny novinky na fotkách a nebo ještě lépe, zastavte se za námi a využijte jedinečnou možnost prohlédnout a vyzkoušet si všechny modely na vlastní kůži. 

Spousta nových informací

Ačkoliv to nemusí být na první pohled patrné, důkladnou rekonstrukcí prošel kromě prodejny také náš web, na kterém nově naleznete spoustu čerstvých informací z oblasti vytápění krby a kamny. Přidali jsme pro vás novinky od jednotlivých výrobců, aktualizovali a rozšířili jsme informace u všech typů krbů i kamen a nově si u nás můžete přečíst třeba o tradičních kachlových kamnech, která vám navíc v případě zájmu ochotně a profesionálně postavíme:) No a pokud jste naopak vyznavači moderny, neměl by vám uniknout náš nový článek na téma moderní krby, ve kterém se na toto odvětví díváme jak z pohledu designu, tak i funkčnosti a účinnosti. 

No a aby toho nebylo málo, rozšířili jsme také nabídku našeho e-shopu, ve kterém nově naleznete modely od značek jako Tulikivi, Leda, Dovre, Hede, Heta, Wanders fires & stoves nebo novinkové modely největšího tuzemského výrobce, společnosti Romotop, které jsou letos obzvláště vypečené. 

Na co se můžete těšit?

Málo toho rozhodně není. V září bereme trailer s kanadskými kamny a vyrážíme za vámi na výstavy a veletrhy. Navštívit nás můžete konkrétně na výstavě Domov a teplo 2016, která proběhne od 9. do 11. září v prostorách Výstaviště Lysá nad Labem. No a pokud to nestihnete, máte další možnost hned o čtrnáct dní později na největším tuzemském veletrhu For Arch. Sedmadvacátý ročník nabídne řadu novinek z celého stavebnictví a brány výstaviště v Letňanech pro vás budou otevřené od 20. do 24. září. 

17. září pak na chvíli zapomeneme na práci a radost uděláme všem fanouškům pořádný muziky. Právě v tento den pro vás totiž v Pečecké sokolovně pořádáme třetí ročník našeho Rozpal to festu, jehož hlavní hvězdou bude ultimátní kapela Krucipüsk. 

No a jakmile se venku trochu ochladí, zatopíme postupně ve všech našich vystavených kamnech a krbech a přineseme vám jejich obsáhlé recenze. Že nechcete o nic z toho přijít? Na to existuje jednoduchá rada. Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a zajistěte si tak přísun hřejivých obrázků a informací pro sychravé podzimní dny.