Novinky

Přečtěte si novinky z oboru i naší firmy. Pravidelně vám přinášíme to nejdůležitější, co se v kamnařině událo. 

Vážení zákazníci, připravili jsme pro vás výprodej několika spotřebičů od belgické značky STUV, které nyní můžete získat se slevou 50%. Podívejte se, jestli nepadnou do oka právě vám!

Vážení a milí zákazníci, gurmáni a milovníci dobrého jídla. V úterý 26. května proběhne v odpoledních hodinách v areálu naší firmy představení toho, jaké dobroty můžete vykouzlit za pomocí grilu / pece Big Green Egg. A na to bychom vás rádi pozvali!

Vážení zákazníci, upozorňujeme, že od pondělí 16.12.2019 bude naše prodejna uzavřena z důvodu inventury a navazující celofiremní dovolené. Znovu pro vás otevřeme v pondělí 20. ledna 2020. 

Belgická značka Stuv v těchto dnech představila novou řadu kazetových krbových vložek Stuv 6. Poznejte jejich výhody blíž v našem článku!

Vážení zákazníci, jelikož jsou příští týdny prošpikovány státními svátky, přinášíme s předstihem změny v otevírací době naší prodejny.

Zima se pomaličku blíží do finále a tak se stalo, že i kovář našel chvilku času na svou kobylu. Poznejte nové exkluzivní ukázky krbů a kamen v naší prodejně!

Vážení zákazníci, upozorňujeme, že v období od 20.12.2018 do 13.1.2019 čerpáme celofiremní dovolenou a následně se budeme věnovat inventuře.

Vážení zákazníci, jelikož chceme všem z vás dopřát radost z nových kamen a krbů u vánočního stromečku, bude tuto sobotu naše prodejna uzavřena a naši zaměstnanci budou trávit sobotu i neděli na montážích. Děkujeme za pochopení. 

Zveme vás na výstavu s názvem Domov a teplo, která se koná od pátku 7. do neděle 9. září v areálu výstaviště Lysá nad Labem. 

Čeká vás letos nákup nových krbových kamen a nevíte si rady s výběrem? Sepsali jsme pro vás pár užitečný rad, které vám pomohou zorientovat se.

12 3 4 >>|