1.2.2024

Výprodej vystavených vzorků STUV

Vážení zákazníci, připravili jsme pro vás výprodej několika spotřebičů od belgické značky STUV, které nyní můžete získat se slevou 50%. Podívejte se, jestli nepadnou do oka právě vám!

Značka Stuv patří k tomu nejlepšímu, co lze v naší branži mít. Jejich spotřebiče se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů stejně jako špičkovým řemeslným zpracováním a v neposlední řadě také skvělou funkčností. Kamna a krbové vložky této značky jsou dimenzovány tak, aby vydržely zastat roli hlavního zdroje vytápění s životností nejméně 20 let. 

Hledáte háček? Na mou duši, žádný v tom není. Všechny spotřebiče jsou v bezvadném stavu, se zárukou a kdykoli si je můžete prohlédnout v naší prodejně. Co tedy stojí za tak výraznou slevou? Odpověď je jednoduchá. Od covidu jsme na interiér naší prodejny prakticky nesáhli a dospěli jsme k názoru, že nějakou změnu už to chce. V případě zájmu o některý ze spotřebičů vám samozřejmě nabídneme jeho odbornou montáž, popřípadě vám jej zašleme přepravní službou anebo si pro něj můžete přijet sami například s dodávkou či přívěsem. 

Zbývající modely ve výprodeji