7.3.2019

Novinky v naší prodejně

Zima se pomaličku blíží do finále a tak se stalo, že i kovář našel chvilku času na svou kobylu. Poznejte nové exkluzivní ukázky krbů a kamen v naší prodejně!

Zimní měsíce jsou pro nás obdobím, ve kterém instalujeme desítky krbových kamen a stavíme neméně krbů, kachlových kamen nebo komínů. Na vlastní prodejnu nám tedy příliš času nezbývá a tak jsme si řekli, že to musíme napravit. Na co u nás tedy nově narazíte?

Krbová kamna Spartherm Ambiente A4

Elegantní, nadčasová a prezicně vyrobená, to jsou tato kamna od předního německého výrobce, značky Spartherm. Mezi jejich hlavní přednosti patří dobré hoření, na které je radost pohledět, o což se stará bezchybně fungující systém oplachu skla předehřátým vzduchem. Právě díky němu zůstává sklo při použití suchého paliva čisté a nedehtuje. Prvotřídní je také kvalita použitých materiálů i řemeslného zpracování, což je pro německé výrobky typické. Pokud to k nám máte daleko, můžete si kamna prohlédnout také v našem e-shopu. 

Závěsná kamna BLACK DIAMOND

Další horkou novinkou, kterou si u nás můžete prohlédnout, je moderní krb s názvem BLACK DIAMOND od holandského výrobce Wanders fires & stoves. Jeho první zajímavostí je, že se dá buď postavit na nohu, nebo zavěsit na zeď jako v našem případě. Mnohostranné prosklení pak zajistí krásný pohled na hořící oheň z každého koutu místnosti a díky proskleným zadním stranám se budou plameny mihotat také na stěně, což ještě umocní pocit klidu a pohody. Jestli máte rádi modernu, neměli byste si nechat tato kamna uniknout. Veškeré technické parametry vám rádi zodpovíme nebo se mrkněte do našeho e-shopu

Gyrofocus - to nejlepší na konec

Francouzská značka Focus vyniká svými netradičně pojatými krby a v branži je bez debat pojmem. To dokládá i její asi nejznámější model jménem Gyrofocus, který máte od tohoto týdne možnost spatřit na vlastní oči v naší prodejně. Design tohoto krbu je doslova futuristický a okamžitě se stává dominantou každého prostoru. Celý krb je ukotvený do stropu a spalovací komorou je možno otáčet o 360 stupňů tak, abyste si mohli pohled do hořícího ohně vychutnat skutečně odkudkoli. 

Otevřeno máme každý pracovní den od 9:00 do 17:00, v sobotu pak od 9:00 do 12:00. Případné změny otevírací doby naleznete na našem webu v záložce Kontakt