22.10.2019

Nová řada kazetových vložek Stuv 6

Belgická značka Stuv v těchto dnech představila novou řadu kazetových krbových vložek Stuv 6. Poznejte jejich výhody blíž v našem článku!

Kazetová krbová vložka Stuv 6 76x55

Nová řada Stuv 6 v sobě ukrývá tři rozměrové varianty, jejichž společným znakem je čistý design založený na přímých liniích, malá zástavbová hloubka, nízký výkon a v neposlední řadě také na daný segment velmi zajímavá cena. Díky tomu jsou tyto vložky skvělou variantou nejen pro majitele starších krbů, kteří zvažují jejich rekonstrukci. Tomu napomáhá i snadno rozebíratelná konstrukce, která významným způsobem usnadňuje montáž vložky do již postaveného krbu. V rámci příplatkového vybavení je pak možné vybírat také ze tří zástavbových rámečků, které zajistí, že výsledek bude z estetického pohledu dokonalý. 

 

Jako u všech krbových kamen a vložek značky Stuv se i u řady 6 můžete spolehnout, že výrobce použil jen ty nejkvalitnější materiály a samotné zpracování pak nejlépe vystihuje označení "precizní". Díky funkčnímu oplachu skla předehřátým vzduchem si budete vždy moci vychutnat ničím nerušený pohled do tančících plamenů, což je bez debat jedním z hlavních důvodů, proč si krby do našich domácností pořizujeme. 

Rádi byste krbem vytápěli celý dům? Ani to není pro krbové vložky řady Stuv 6 problém! Vyjma nejmenší varianty jsou vložky osazeny přírubami, které umožňují rozvod ohřátého vzduchu prostřednictvím teplovzdušných rozvodů.