1.9.2015

Rozšířili jsme prodejnu

Před nadcházející sezónou jsme rozšířili naší prodejnu o další ukázky krbových vložek, abyste si při výběru nového krbu mohli vše zblízka prohlédnout, osahat a porovnat s dražšími i levnějšími modely a značkami. Prohlédněte si naše novinky a fotky z příprav. 

Brunner

Krbové vložky Brunner mají svůj původ v Bavorsku a právem si drží pozici evropské špičky. To potvrzují nejen odborníci a spokojení zákazníci, ale také druhořadí výrobci, kteří inovace Brunner či přímo celé jejich produkty kopírují. Vložky značky Brunner patří do vyšší cenové kategorie a jsou přednostně určeny náročným zákazníkům, kteří chtějí vysoce funkční krb na desetiletí. Více informací o této značce naleznete na příslušné podstránce v menu značky či přímo zde a vybrané modely krbových vložek si můžete prohlédnout také v našem e-shopu

Spartherm

Při oblíbeném srovnání cena vs. výkon budeme k produktům Spartherm jen těžko hledat konkurenci. Krbové vložky ale i kamna od této značky do písmene potvrzují pravdu o německé preciznosti a doporučujeme je všem, kteří chtějí esteticky zdařilé, vysoce účinné a spolehlivé topidlo. Velmi oblíbené jsou u mladých rodin s dětmi, které stále častěji hledají ekonomicky výhodný zdroj tepla pro svou domácnost a které jim zároveň nebude dělat žádné vrásky na čele. Nabídka Sparthermu je jednou z nejširších na trhu a na své si tedy přijde téměř každý, ať už z pohledu designu nebo funkčnosti. 

Navštivte nás v Pečkách

Plánujete nový krb nebo rekonstrukci stávajícího? Navštivte naší prodejnu ve středočeských Pečkách, vezměte s sebou základní propozice vašeho domova a poraďte se s našimi odborníky. Spočítáme vám parametry vhodného spotřebiče a vybereme z nabídky všech modelů ty, které je splňují. Díky více než 100 vystaveným modelům vám názorně předvedeme, jak krby i kamna fungují, kudy proudí vzduch, jak se ovládají, čistí a zároveň budete mít možnost na vlastní kůži vyzkoušet mechanismy otevírání, přikládání a podobně. V osmi modelech vám také rádi zatopíme a předvedeme například sekundární spalování v akci. Abyste získali ještě lepší představu o novém zdroji tepla pro vaší domácnost, vytvoříme vám 3D vizualizace jednotlivých budoucích variant. Spolehněte se na naše zkušenosti, reference, řemeslnou zručnost, desatero našich výhod a poctivý přístup.