4.10.2016

Novinka z Kanady nese jméno Alderlea Classic Sunset Red

Pacific Energy, jeden z největších kanadských výrobců, představil dlouho avizovanou novinku v podobě dvou modelů krbových kamen, nesoucích označení Alderlea Classic T4 Sunset Red a Alderlea Classic T5 Sunset Red.

Označení kanadská kamna jste již jistě slyšeli. Skrývají se pod ním modely od značek Napoleon, Pacific Energy, Osburn nebo Regency a mezi jejich společné znaky patří vysoká kvalita a životnost podložená mnohdy až třicetiletou zárukou, extrémně dlouhé intervaly mezi přikládáním v rozmezí 6 - 14 hodin a také dokonale čisté sklo i ve chvíli, kdy kamna už dohořívají. 

Pacific Energy Alderlea Classic Sunset Red.

Právě dnes představila značka Pacific Energy dva své zavedené modely Alderlea T4 a Alderlea T5 v novém kabátu, respektive s povrchovou úpravou z kvalitního porcelánového smaltu a v barvě sunset red - tedy v barvě západu slunce. Kamna vám krom výše zmíněných výhod a tradičního vzhledu nabídnou horní odkouření, plotýnku na vaření důmyslně ukrytou pod odklápěcími horními panely a za příplatek bude možné osadit sklo ozdobnou mřížkou. Výhodou smaltu je jeho vysoká tvrdost, díky čemuž je odolný proti poškrábání a k údržbě kamen vám postačí navlhčený hadřík. První modely by v ČR měly být dostupné již v průběhu listopadu a cena bude s nejvyšší pravděpodobností stejná jako u ostatních variant se smaltovaným povrchem. No a pokud vám padly do oka, neváhejte nám napsat a zarezervovat si svůj kousek včas.