18.1.2017

Krby Bratislava

Jste z Bratislavy či okolí a současně byste chtěli krásný a kvalitní zdroj tepla v podobě krbu nebo stavěných kamen? Využijte služeb našich šikovných kamnářů a krbařů!

Prodejna Krby - Kamna Turyna

Specializujeme se na odbornou stavbu krbů všech typů a dále kachlových kamen v tradičním i moderním designu. Při tom využíváme ty nejlepší možné materiály na straně jedné a zkušenosti a know-how na straně druhé. Tímto způsobem přinášíme do vašich domovů teplo, které milovali dlouhé generace našich předků a zároveň děláme maximum pro to, aby pro vás byla společnost KRBY - KAMNA TURYNA synonymem ohně v dobrých rukou. 

V naší nabídce naleznete všechny typy krbů od nejběžnějších teplovzdušných, přes akumulační krby s tahovým systémem či krby s teplovodním výměníkem až po luxusní designové krby, které svým vzhledem okouzlí každého, kdo se ocitne v jejich blízkosti. Zároveň můžete vybírat z produktů od více než 35. renomovaných výrobců, jakými jsou například Brunner, Spartherm, Stuv, Focus, Tulikivi, DRU, Jotul, TULP, Firetube a mnohých dalších. Našim zákazníkům nejen z Bratislavy umíme nabídnout jak kozuby, jejichž úkolem je navodit příjemnou atmosféru, tak i ty, které mají za úkol rovnoměrně vytápět celý dům a sloužit tak jako hlavní zdroj tepla. Nebo snad toužíte po obojím? Pro nás žádný problém! Podívejte se na 10 důvodů, proč byste si nás měli vybrat. 

Stavba krbů Bratislava

Stavba kvalitních krbů (kozubů) není jednoduchou a v konečném důsledku ani levnou záležitostí. Proto je dobré vybrat si spolehlivého partnera, který disponuje důvěryhodnými referencemi a patřičnými certifikáty, opravňující ho ke stavbě těchto topidel. Pokud se rozhodnete s poptávkou spolupráce oslovit naší společnost, můžeme vám nabídnout následující postup

Stavba krbů Bratislava - postup

Stavba krbů Bratislava

  1. V rámci prvního kroku vás požádáme o zaslání plánů vašeho domu v elektronické podobě a dále o sdělení vašich představ o funkci i designu zamýšleného krbu či kamen. 

  2. Na základě výše uvedených podkladů vypočítáme tepelné ztráty vašeho domu a určíme tak technické parametry, které by měl spotřebič splňovat. 

  3. Dalším krokem je příprava 3D vizualizací a jejich následné korektury. Samozřejmě zdarma.

  4. Po odsouhlasení designu krbu či kamen zákazníkem připravíme podrobnou cenovou nabídku. 

  5. V případě souhlasu s cenovou nabídkou vás požádáme o zaslání objednávky a platbu zálohy. 

  6. V předem smluveném termínu přijdeme, krb či kamna postavíme, předvedeme jeho funkčnost a naučíme vás správně topit.