13.4.2016

Táto, hoří stůl!

V dnešním článku bychom vám rádi představili novinku v našem sortimentu, hořící stoly Patio Flame od kanadské rodinné firmy Napoleon. 

Vy, kteří náš blog nebo Facebook sledujete pravidelně, už značku Napoleon znáte. Pro vás ostatní v rychlosti doplníme, že se jedná o rodinnou firmu, která vyrábí jedny z nejlepších krbových kamen a krbových vložek na světě. Jejich grily, které v naší nabídce najdete taktéž, jsou nejprodávanější v Kanadě a v USA si drží druhou příčku za domácím Weberem.

Novinkou Napoleona pro letošní rok jsou outdoorové stoly Patio Flame, které dokáží ozvláštnit a zpříjemnit vaše posezení s přáteli či rodinou během letních večerů na terase, zahradě a vlastně kdekoli, kam Patio Flame postavíte. 

Hořící stůl Napoleon Patio Flame

Oheň je pro lidstvo zdrojem tepla a pocitu bezpečí už od dob, kdy jsme žili v jeskyních. I proto chceme mít ve svých domech krby či krbová kamna a při jejich výběru nás často nejvíce zajímá velikost prosklení. Zkrátka, pohled do plamenů je příjemný a člověk jej miluje, aniž by musel být nutně pyroman. Právě proto vznikly stoly Patio Flame, které mají hned dvojí využití. Jejich hlavním úkolem je vytvářet příjemnou atmosféru a svým majitelům nabídnout právě pohled do plápolajících plamínků. Druhou funkcí je možnost přitopit si ve chvíli, kdy sluníčko už zapadlo za obzor a vy začínáte mít studené ruce. Plynový hořák disponuje dostatečným výkonem 11,7 kW a tedy se nejedná o nějaké "šidítko". 

Ceny a dodání

Hořící stůl Napoleon Patio Flame Madrid

V nabídce pro vás máme hned tři různá provedení stolů Patio Flame, jejichž ceny se pohybují od 23.890,- Kč do 28.890,- Kč včetně DPH. Stoly se dováží přímo z Kanady a termín dodání je tedy přibližně 2 - 3 týdny od objednávky. V případě, že vás stoly zaujaly a rádi byste s nimi zkrášlili a ozvláštnili prostory přiléhající k vašemu domu, neváhejte nás kontaktovat telefonicky či e-mailem.