Recepty na gril

13.5.2016

Pizza na grilu

Ptáte se, jak jde dohromady pizza a grilování? Odpověď je nasnadě. Velmi dobře. Pokud máte kvalitní kotlový gril s víkem, umožní vám připravit vynikající křupavou pizzu jako od italských mistrů. 

6.5.2016

Losos na grilu

Ryby na grilu jsou bez debat vynikající pochoutkou a jejich obliba díky tomu roste. Proto si v dnešním receptu představíme jednu z nejoblíbenějších ryb, kterou je losos. 

V dnešním článku bychom vám rádi představili jednoduchou, rychlou ale hlavně výtečnou chuťovku pro vaše grilování. Ochutnejte je, stojí to za to!

22.4.2016

Pstruh na grilu

Jste už přejedení steaků a klobásek, nebo prostě jen milujete ryby? Ať už bude vaše odpověď jakákoli, přinášíme vám recept pro přípravu pstruha na grilu, na kterém si jisto-jistě pochutnáte! 

16.4.2016

Grilovaná žebra

Grilovaná žebra jsou bez debat jednou z nejoblíbenějších pochutin, které se na grilu připravují. Receptů pro jejich přípravu je celá řada a tak vám dnes přinášíme jeden, ve kterém si vedlejší roli střihne med. 

Grilovaná cuketa je vynikající příloha k masům, klobáskám a lze jí podávat také jako "jednohubku" či "finger food". V dnešním receptu vám přinášíme pár tipů pro její přípravu na grilu. 

Grilovaná zelenina se v posledních letech těší veliké oblibě a tak vám přinášíme recept, který vám nejen poradí, jakou zeleninu zvolit, ale zároveň se dozvíte jak zeleninu správně grilovat. 

1