26.10.2016

Značka Hein a kachlové krby Solid

Na začátku letošní topné sezóny představila Tošovická značka Hein novou řadu kachlových krbů pod označením Solid. Pojďte je s námi poznat blíže!

Jen těžko bychom hledali člověka, pro kterého není dřevo hořící v krbu synonymem pro pohodu a relaxaci. Když k tomu připočítáme nádherné glazury kachlových obkladů, robustní konstrukci, vysokou účinost spalování a pohodlnou obsluhu, vyjdou nám kachlové krby Solid. 

Krása skrytá v detailu

Společným rysem kachlových krbů Solid jsou čisté linie, precizní řemeslné zpracování a speciální kolekce glazur, která jim propůjčuje fantastický a originální vzhled i charakter. Ať už si vyberete model s čelním či rohovým prosklením, můžete se spolehnout, že vytvoří ve vašem obýváku příjemnou atmosféru a zahrnou ho tím pravým teplem domova. Přijeďte se o tom předvědčit do naší kamenné prodejny ve středočeských Pečkách, kde si je můžete prohlédnout na vlastní oči. 

Akumulační výměník rozloží teplo v čase

Všechny krby Hein Solid je možné osadit akumulačním výměníkem, který pojme část tepla vzniklého hořením a výrazně tím prodlouží dobu, po kterou vás krby budou hřát. To z nich činí ideální volbu do novostaveb s nízkou tepelnou ztrátou, které mohou tradiční krbová kamna nebo stavěné krby bez akumulace snadno přetápět.

Rychlá montáž u vás doma

Nespornou výhodou Solidů je jejich rychlá montáž. Zatímco stavba krbů trvá běžně 2 - 3 dny, montáž kachlového krbu Solid zabere jen několik málo hodin. Je samozřejmostí, že v případě vašeho zájmu se o profesionální montáž u vás doma postarají naši zkušení a šikovní kamnáři. Prožijte třeba už ty letošní vánoce v útulné atmosféře a rozbalujte dárky z pod stromečku ve světle plápolajících plamenů. 

Nejste si jistí, jak bude ve výsledku krb u vás doma vypadat? Vyplňte tento formulář a požádejte si o zpracování 3D vizualizace zdarma.

Technické informace a ceny

Standardní modely

Modely s akumulačním výměníkem