28.4.2018

Přehlídka zahradních krbů, grilů a pecí

Máte mlsné jazýčky a krom toho vás baví venkovní vaření? Pak vás zveme na naší přehlídku zahradních krbů, grilů a pecí u příležitosti konání akce Jede, jede mašinka Pečky, při které bude pro vás i vaše ratolesti připraven bohatý program na celém území našeho městečka. 

  • Kdy: sobota 26. května od 9:00
  • Kde: Prostranství před prodejnou KRBY - KAMNA TURYNA, Petra Bezruče 476, Pečky

 

 

Na co se můžete těšit

Ve spolupráci s našimi partnery pro vás budeme mít připravenou ucelenou nabídku zahradních krbů, grilů a pecí. K vidění a vyzkoušení tak budou například klasické grily na dřevěné uhlí, ale zároveň také na plyn, elektřinu, peletky a dokonce i solární pohon od značek Outdoorchef, Traeger či GoSun. Milovníky turistiky a výletů pak určitě nadchne jednorázový CasusGrill, který si s sebou můžete vzít i na nejnáročnější túru. Jelikož jsme národem masožroutů, nemůže chybět ani pořádný gril na sele či kýtu od firmy Řehulka, který uvidíte v provozu a jeho kvality si budete moci ověřit pomocí vlastních chuťových pohárků. Prohlédnout si budete moci také zahradní pec Amphora, která je fantastická pro pečení pizzy, chleba a nebo třeba voňavé kačeny. Milovníkům pohledů do tančícího ohně předvedeme venkovní krby značek Heta, Aduro, Leda nebo krb Skorsten Magnum. 

 

Mistra dělá příslušenství

Máte doma gril ale používáte ho především na grilování steaků nebo klobásek? Naučíme vás, jak se správným příslušenstvím využít možnosti vašeho grilu na maximum. Věděli jste například, že v klasickém kotlovém grilu můžete bez problémů připravit třeba pizzu, sladké muffiny, celé kuře a nebo třeba roastbeef? Ne? Tak se zastavte. K vidění bude dlouhá řada příslušenství, které si s sebou budete moci rovnou odvézt. A pokud budete pokračovat na další atrakce v Pečkách a nebude se vám s ním chtít tahat, rádi vám vybrané zboží zašleme až domů kurýrem. 

Těšíme se na vás!