26.1.2016

Lednové novinky

V lednu jsme se na našem webu věnovali klasickému kamnářství a takovým kamnům a krbům, které produkují sálavé teplo. Přinášíme vám malý přehled nových článků, které můžete číst nejen o dlouhých zimních večerech. 

První novinka, kterou jsme pro vás připravili, se týká hypokaustního vytápění. To zažívá v posledních letech velký rozmach, nicméně o novinku v pravém slova smyslu se rozhodně nejedná. Hypokaustní vytápění využívali již staří řekové ve svých lázních a svým majitelům přináší řadu výhod. Poznejte je všechny v našem článku!

Číst článek

Také jsme pro vás natočili video s naší zákaznicí, pro kterou jsme na sklonku loňského roku postavili kachlová akumulační kamna v moderním hávu. Ve videu si můžete prohlédnout její zkušenosti s tímto typem topeniště i "našimi kluky" a v příloženém článku na vás pak čekají detailní informace ze stavby kamen. Koukněte jim pod obezdívku. 

Prohlédnout referenci

I třetí novinka na našem webu produkuje sálavé teplo. Tentokráte je řeč o obecném představení kamen s akumulací, ve kterém najdete jednak informace k volně stojícím krbovým kamnům a dále bližší informace k akumulačním kamnům stavěným za pomocí systému RoVe či klasickým kachlovým kamnům. 

Číst článek

A na co se můžete těšit dál? V příštích dnech pro vás přidáme článek o unikátních kamnech "The ELM", která se začala vyrábět v severoamerickém Vermontu v sedmdesátých letech. Série obsahuje tři modely, které budete mít možnost prozkoumat v našem e-shopu a neochudíme vás ani o bohatou fotogalerii. No a pokud nechcete, aby vám něco uteklo, staňte se naším fanouškem na Facebooku :)