10.2.2016

Spartherm Premium - bezrámové krbové vložky

V dnešním článku vám představíme horkou novinku od značky Spartherm pro rok 2016, řadu unikátních krbových vložek pod názvem Premium. Poznejte pověstnou něměckou preciznost v kombinaci s čistými liniemi a designem, jež získal řadu prestižních ocenění.

Pokud slyšíte o značce Spartherm poprvé, je na místě zmínit, že se jedná o největšího německého a současně evropského výrobce krbových vložek a kamen. Společným rysem všech produktů opouštějících brány výrobního závodu Sparthermu je výjimečně vysoká kvalita, na které se podílí špičkové materiály, vlastní výzkum a v neposlední řadě také pověstná německá preciznost místních kamnářských mistrů. 

Krbová vložka Spartherm Premium

Novinkou v segmentu krbových vložek Spartherm pro letošní rok je řada Premium. Jak už název sám napovídá, jedná se o vlajkovou loď a od starších sourozenců si přináší vysokou účinnost spalování přesahující 80%, dlouhou dobu mezi přikládáním, minimální produkci popela, efektivní oplach skla horkým vzduchem zabraňující dehtování a nově také bezrámové provedení. 

Design který nechá vyniknout plameny

Díky bezrámovému provedení se můžete po dokončení krbu kochat pohledem na plameny bez jakéhokoli vyrušování a zároveň je možné tyto vložky umístit prakticky do libovolně stylizovaného interiéru.

Panoramatická krbová vložka Spartherm Premium

Sklo u těchto vložek je vyráběno z jediného kusu sklokeramiky a to i v případě rohového či třístranného provedení. Ve Sparthermu navíc myslí prakticky a proto pro vás bude i občasné čištění skla hračkou! Modely s rovným prosklením pak nabízí doobjednání dálkového ovládání dvířek, což ještě umocní luxus, který vložky řady Premium přináší do interiéru.  

Za zmínku stojí také nákladně realizované dvojité prosklení, které kromě zajišťování dokonalého pohledu do ohně zabraňuje přespřílišnému pronikání tepla do místnosti a tím pádem i jejímu rychlému přetápění. Pokud hledáte do svého domu krbovou vložku se špičkovým designem, vysokou účinností, nízkými emisemi a životností, která se měří v desítkách let, pak by řada Spartherm Premium neměla uniknout vaší pozornosti!