29.3.2017

Vylepšili jsme pro vás e-shop

Do našeho e-shopu jsme zapracovali dvě nové funkce, které vám pomohou s lepší orientací a výběrem zboží. Podívejte se na ně. 

Našeptávač ve vyhledávání

První změnou je implementace našeptávače do políčka pro vyhledávání. Nově stačí, abyste do pole vyplnili prvních pár písmen a našeptávač vám rovnou začne nabízet produkty, v jejichž názvu se vámi napsané znaky objevují. Jak to funguje si můžete prohlédnout na obrázku níže nebo to na vlastní kůži vyzkoušejte přímo v e-shopu :)

Druhá novinka se dotkla krbových kamen a krbových vložek. Nově naleznete výkon daného spotřebiče již přímo ve výpisu produktů a to mezi názvem a cenou. Nebudete už tedy muset rozklikávat každá kamna zvlášť, abyste posléze zjistili, že se vám sice líbí designově, ale nevyhovují vám výkonově. Jelikož je výkon jedním ze zásadních parametrů, věříme, že vám tak nakupování v našem e-shopu zpříjemníme a zjednodušíme. 

Napadá vás nějaké další zlepšení našich internetových stránek? Líbí se vám něco u konkurence a my to nemáme? Napište nám o tom prostřednictvím kontaktního formuláře zde nebo využijte e-mail marketing@krby-turyna.cz. Za každý podnět budeme rádi!