15.3.2018

Tronio Reb: Novinky v sortimentu

Tronio Reb je český výrobce stylového krbového nářadí a doplňků, který aktuálně rozšiřuje nabídku svých modelů. Ty stávající z prvotřídní nerezové oceli doplňuje nová série vyrobená z oceli klasické s komaxitovou povrchovou úpravou. 

To dobré zůstává

Mezi hlavní přednosti krbového nářadí Tronio Reb patří precizní řemeslné zpracování s velkým podílem ruční práce a dále nadčasový design zaměřený především na funkčnost a praktičnost použití. Dokonalé vyvážení každého kusu zajistí, že práce s ním je jednoduchá a hlavně bezpečná. Všechny tyto výhody jsou pak zachovány i v nové řadě ocelového nářadí. V čem je tedy rozdíl? Inu, především v ceně. Prvotřídní potravinářská nerezová ocel není ani zdaleka levný materiál a výsledná cena krbového nářadí či košů na dřevo tomu odpovídá. Naproti tomu nová série z klasické oceli nabídne stejně kvalitní zpracování, avšak za poloviční cenu. Povrch výrobků je ošetřen černým nebo stříbrným komaxitem - tedy práškovým lakováním, které je vysoce odolné a kovu propůjčuje neméně luxusní vzhled. 

 

Hledáte kvalitní, v České republice vyrobené a současně krásné krbové nářadí nebo koš na dřevo? Pak si prohlédněte kompletní nabídku značky Tronio Reb v našem e-shopu. 

Prohlédnout