24.9.2015

Reference: 1. Royal Nosta v ČR

V dnešním článku bychom vám rádi přiblížili jednu z našich nejvýznamnějších referencí. Jedná se o první a zatím jedinou realizaci kachlových kamen značky Royal Nosta v České republice. 

Že Vám značka Royal Nosta nic neříká? Nevadí, můžete si o ní přečíst více přímo zde. V rychlosti lze říci, že se jedná o světovou špičku v oblasti kamen, kterou charakterizuje na jedné straně impozantní vzhled podpořený ručně vyráběnými kachlemi a na straně druhé nejsofistikovanější technologie spalování dřeva, která přináší do domovů spotřebič, který se hravě postará o navození ideální tepelné pohody. 

Kamna z řady Royal Nosta se jistě nehodí do každého interiéru, avšak pokud máte rádi styl blízký starým zámkům a aristokracii, stanou se pro vás rázem ideální volbou, i když budete pro jejich nákup muset sáhnout hlouběji do kapsy. V jejich srdci se ukrývají speciálně navržené kamnové vložky německé značky Spartherm, která je největším evropským výrobcem a zároveň se její produkty řadí k absolutní špičce. Další zajímavostí je, že tato kamna produkují tzv. sálavé teplo. To má podobnou vlnovou délku jako sluneční záření, díky čemuž je pro lidské tělo nejen nejpříjemnější, ale také nejzdravější. Lze tedy bez nadsázky říci, že v přítomnosti těchto kamen se budete cítit velmi dobře nejen díky jejich kráse. Jelikož se říká, že obrázek je více než tisíc slov, podívejte se níže, jak přicházela první v Čechách instalovaná kamna Royal Nosta na svět.