7.9.2016

Zveme vás na FOR ARCH

Stovky vystavovatelů, tisíce exponátů a řada zajímavých slev. I tak by se dal v kostce představit 27. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2016. 

Rok se s rokem sešel a je tu další, v pořadí již sedmadvacátý FOR ARCH, který proběhne od 20. do 24. září v prostorách PVA Expo v Pražských Letňanech. Areál pro vás bude otevřen od úterý do pátku vždy od 10:00 do 18:00, v sobotu pak od 10:00 do 17:00. 

Pokud plánujete investice do svého obydlí nebo dokonce stojíte před stavbou nového domu, neměli byste si tuto jedinečnou příležitost nechat ujít. Získáte informace ze všech oblastí stavebnictví nevyjímaje financování a realizaci staveb, stavební řemesla, materiály a technologie, vytápění, bazény, sauny a mnoho dalšího. 

My z Krby - Kamna Turyna vám letos přijedeme představit kanadská krbová kamna a krbové vložky značek Napoleon, Pacific Energy a Regency, které vynikají svou výjimečně vysokou účinností sekundárního spalování, dlouhou životností podloženou třicetiletou zárukou a typickým kanadským designem. Navštivte nás na venkovním prostranství v našem traileru, získejte řadu zajímavých informací a prohlédněte si kanadská kamna v chodu.