10.5.2016

Květnové výprodeje

Počasí venku už pár dní napovídá, že jaro je definitivně tady a spolu s ním dorazili i tradiční posezónní výprodeje. A jelikož je toho letos opravdu hodně, přinášíme vám v dnešním článku malé shrnutí pro lepší orientaci. 

Chystáme se malovat

Naše vzorková prodejna v Pečkách už potřebuje vymalovat a tak je pro vás připravena až do konce května sleva 21% na všechny vystavené modely krbových kamen, krbových vložek a samozřejmě také veškerého vystaveného příslušenství. Věřte, že je z čeho vybírat, protože k dnešnímu dni je na prodejně vystaveno více jak 111 vzorků kamen a vložek, o příslušenství nemluvě. Pokud byste si ani přesto nebyli jisti, že u nás vyberete a nechcete tedy vážit zbytečnou cestu, stačí pokud vyplníte tento kontaktní formulář a vepíšete do něj své požadavky. Na vás ostatní se těšíme každý pracovní den od 9 do 17 hodin, v sobotu pak od 9 do 12. 

Výprodej krbová kamna, krbové vložky.

Výprodej skladových a předváděcích modelů Jotul a Scan

K mání jsou pro vás také do vyprodání zásob skladové a předváděcí modely značek Jotul a Scan. Nabídku konkrétních modelů si můžete prohlédnout v kategorii výprodej našeho e-shopu.