26.6.2018

Provoz o letních prázdninách

Plánujete domů krb či kamna a rádi byste využili našich služeb nebo se přijeli podívat do naší prodejny? Pak mrkněte na to, jak vám budeme v letních měsících k dispozici.

Celofiremní dovolená 30.6. - 15.7.

Odpočinek je potřeba a proto celý náš tým čerpá v termínu 30.6. - 15.7. dovolenou. V této době bude zavřená naše prodejna a na vaše e-maily můžeme reagovat s několikadenním zpožděním. Bude-li něco neodkladné, volejte prosím pana Turynu na telefonním čísle 723 174 928. 

Objednávky v e-shopu

Vašim objednávkám budeme věnovat maximální možnou péči. Bude-li to možné, necháme daný výrobek zaslat ze skladů našich dodavatelů. Nebude-li to u některých produktů možné, zašleme vám je ihned po návratu z dovolené. V případě jakýchkoli dotazů k e-shopu či objednávkám nás prosím kontaktujte na telefonním čísle 776 35 36 00. 

Červenec a srpen - soboty zavřeno

Jako každé léto, tak i letos budeme mít o sobotách zavřeno. V prodejně vám tedy budeme k dispozici od pondělí do pátku vždy od 9 do 17 hodin. V případě zájmu je možné domluvit si individuální schůzku i mimo uvedené termíny a to po předchozí telefonické domluvě. 

Za celý tým KRBY - KAMNA TURYNA vám přejeme krásné léto! :)