2.10.2015

Akční slevy na modely Jøtul

Norská značka Jøtul, která své modely vyrábí už od roku 1853, připravila pro začátek letošní topné sezóny výjimečné slevy na krbová kamna i krbové vložky. 

Modelová řada F 105

Naprostou novinkou pro letošní rok je modelová řada krbových kamen F 105 zahrnující 4 modely krbových kamen, které je možné na přání zákazníků ještě dále upravovat. Mezi jejich hlavní výhody patří pověstná kvalita značky Jøtul, možnost napojení na externí přívod vzduchu, vysoká účinnost spalování, nízké emisní limity a velmi zdařilé designové zpracování, které je ještě umocněno možností výběru z černé či bílé varianty. Kamna jsou také díky nízkému nominálnímu výkonu vhodná do nízkoenergetických domů. Prohlédněte si jednotlivé modely přímo zde, využijte zaváděcích cen a ušetřete 8 - 10 tisíc Kč v závislosti na vybraném modelu.

Legendy slaví!

Ačkoli jsou na našem trhu výrobci, kteří se nazývají "legendárními" již po pěti letech fungování a s prodaným počtem 2.000 kusů, pro značku Jøtul to neplatí. Jejich model F 602 N právě slaví 75 let od zahájení výroby a za tu dobu se téměř nezměnil! S počtem více jak 2.000.000 prodaných kusů se jedná o nejprodávanější kamna na modré planetě! V souvislosti s tímto výročím proto připravil norský výrobce narozeninovou akci v podobě 15% slevy na vybrané modely. Prohlédněte si celou akční nabídku v našem e-shopu.