12.5.2014

Bytový architekt a jeho pomoc

Výběr krbu není snadný a určitě se nejedná o rychlou záležitost, kde byste šli do obchodu a druhý den by vám krb zdobil obývací pokoj. Jedná se o dobře promyšlenou volbu, kdy je nezbytné zohlednit mnoho prvků. Ať už se jedná o rozložení bytu, technické parametry, výběr designu, tepelné požadavky a především vaše přání. U nás na prodejně vám rádi se vším poradíme a aby váš výběr byl dokonalý, nabízíme vám i konzultaci s bytovým architektem.

Proč oslovit bytového designéra?

Možná si říkáte „Proč oslovit bytového designéra?“, vždyť já přece vím nejlépe, co se mi líbí. Což je samozřejmě pravda, každý z nás má svůj vkus, ale proč nevyslechnout rady odborníka a nepodívat se na to celé z nezávislé strany? Konzultace s bytovým designérem není o tom, že vás bude tlačit do moderních a extravagantních kreací. Naše zkušenost často potvrzuje, že tato konzultace slouží především k usměrnění nápadů klienta. Výběr krbu není koupě bot na jednu sezónu, které když se vám přestanou líbit, skončí na dně botníku. Výběr krbu je investice na mnoho let, proto byste jej neměli podceňovat.

Návrhy krbů do vašeho domova

Kromě získaného tepla a technických parametrů je u krbů důležitý také vzhled. A bytový architekt vám poradí se začleněním krbu do vašeho domova tak, aby i po letech tvořil nadčasovou dominantu interiéru. Abyste si mohli výběr v klidu rozmyslet, přineste si na schůzku rozměry nebo i fotografie stávajícího interiéru a také parametry komína. Díky těmto údajům vám bytový designér připraví návrhy interiérů, abyste si dokázali váš nový krb lépe představit

Bytoví designéři aneb jak to chodí v Pečkách

Asi se ptáte, jak to asi vypadá u nás Pečkách. V podstatě jsou dvě cesty. Po jedné z nich už přijde zákazník s návrhem od designéra a my se postaráme o technickou stránku a samotnou stavbu krbu. Druhou možností je zákazník, který by rád slyšel názor odborníka. A pro tyto případy nabízíme možnost odborné konzultace přímo u nás. Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si termín schůzky. Bytoví designéři, se kterými spolupracujeme, se na vás už těší!

 Chci vědět více