30.10.2014

Nářadí ke krbu

Krb je dominantou interiéru. Vévodí celému pokoji, udává vzhled a stává se místem, kde setkáváte s rodinou, ať už po dlouhém dni nebo ve svátečních okamžicích. Aby se mohl krb předvést v plné kráse, dopřejte mu příslušenství a nářadí, které doladí jeho vzhled do posledního detailu. 

Nářadí ke krbu, které se vyplatí

Nářadí ke krbu

Pořídíte si nádherný krb, o kterém jste dlouho snili a na který jste šetřili. Teď stojí ve vašem obývacím pokoji a vy přemýšlíte nad tím, jaké nářadí ke krbu pořídíte.

Možnosti jsou v podstatě dvě. Buď koupíte základní vybavení, které sice svoji funkci splní, ale o estetické stránce či o trvanlivosti by bylo lepší pomlčet.

Druhá a jistě vhodnější možnost je vybírat nářadí jako módní doplněk, kdy budete při výběru ctít design a materiál krbu. Na trhu je celá řada vybavení, která je vyvedená v různých materiálech – ať už se jedná o propracované kovářské umění, ladné křivky či rustikální vzhled.

Z nářadí jistě budete potřebovat pohrabáč, lopatku a smetáček na popel.

Koš ke krbu

Původní proutěný koš ke krbu v dnešních moderních interiérech nahradily nejrůznější nádoby. Ať už se jedná o kaučukové koše, stojany 2v1 (držák na nářadí spojen s nádobou na dřevo) a další kovářské, plastové či kožené stojany na dřevo. Koše a nádoby na dřevo vybírejte podle několika parametrů – materiál, vzhled a především při výběru myslete na to, aby se koš dobře přenášel i s poleny.

Příslušenství ke krbu

Ke krbu patří nejen nářadí a nádoby na dřevo, ale také krbové vysavače na popel, podpalovače, zapalovače a krbové sirky, nádoby na uskladnění popele, ventilátory na šíření tepla či čističe skla. Jako stylová dekorace jsou měchy na rozfoukání ohně a jako praktický pomocník vám poslouží vlhkoměr na měření vlhkosti dřeva.

Hledáte ke krbu vhodný doplněk a praktické příslušenství? Zavítejte do naší prodejny nebo příslušné kategorie e-shopu, kde naleznete širokou nabídku nářadí, košů na dřevo, podpalovačů a dalšího příslušenství.