22.8.2016

Výstava Domov a teplo 2016

Zveme vás na další ročník výstavy s názvem Domov a teplo, která proběhne na výstavišti v Lysé nad Labem od 9. do 11. září. 

Dosloužila vám kamna, plánujete stavbu nového krbu nebo chcete prostě jen ušetřit za vytápění? Pak by vám neměl uniknout jubilejní dvacátý ročník výstavy Domov a teplo, na kterém bude k vidění řada významných topenářských firem, výrobců kotlů, kamen i krbových vložek. 

Ani my z Krby - Kamna Turyna nemůžeme při této příležitosti chybět a již tradičně nás najdete na venkovním prostranství v traileru plném kanadských kamen, krbových vložek a také odborných infromací. Zastavte se za námi, prohlédněte si kamna v chodu a poznejte výhody těchto výjimečně spolehlivých a účinných spotřebičů, které se v České republice těší stále větší oblibě. Současně vám také rádi poradíme a zodpovíme vaše otázky týkající se vytápění všemi typy krbových kamen i krbů. 

Výstava začíná v pátek 9. září, trvá do neděle 11. září a areál Výstaviště v Lysé nad Labem pro vás bude v každý z těchto dnů otevřen od 9:00 do 17:00.