28.11.2017

Naše tipy na vánoční dárky

Nazdobené stromy před nákupními centry napovídají, že vánoce se kvapem blíží a tak se z každého z nás v následujících dnech stane Ježíšek. Počet Ježíšků, kteří obdrží dopis se seznamen přání už ale není tak vysoký a proto, pokud si lámete hlavu nad tím co koupit svým blízkým, přinášíme vám několik tipů na vánoční dárky.

Pro milovníky grilování

Grily a grilovací příslušenství

Obliba grilování v České republice rok od roku roste a není se čemu divit. Kdo by také neměl rád dobré jídlo a posezení s rodinou či přáteli. A právě proto se grilovací příslušenství nebo rovnou celý gril může stát vynikajícím vánočním dárkem, který udělá velkou radost nejen obdarovanému, ale v konečném důsledku i vám a to ve formě šťavnatého steaku. V naší nabídce naleznete více než 250 typů grilovacího příslušenství a dále mnoho modelů grilů na plyn, dřevěné uhlí i elektřinu. Naprostou novinkou jsou pak solární grily, které k vaření využívají pouze sluneční paprsky. Kompletní nabídku grilů si můžete prohlédnout na tomto odkazu

Stylový podpalovač

Nemusíte mít doma ani pyromana a přesto tento dárek udělá radost každému, kdo doma topí v kamnech či krbu. Kvalitní a ekologické smotky dřevěných vláken spolehlivě a rychle podpálí každý oheň. Navíc jsou zabaleny do fortelné dřevěné krabice s vypálenými nápisy, která velmi dobře poslouží pro uskladnění čehokoli vhodného ve vaší domácnosti. Podpalovač můžete zakoupit na naší prodejně v Pečkách nebo v e-shopu a to za 880,- Kč vč. DPH. 

Vysoce kvalitní litinové nádobí

Litinové nádobí Skeppshult

Dárek, který zaručeně potěší každou hospodyňku, se ručně vyrábí ve Švédsku z té nejvalitnější litiny a nese jméno Skeppshult. Mezi hlavní přednosti tohoto výjimečného nádobí patří v první řadě kvalita a dlouhá životnost bez kompromisů. Při správném používání totiž vydrží pánev či hrnec nejen vám, ale také vašim dětem a nejspíše i vnoučatům. Používat ho navíc můžete na všech typech varných desek včetně těch indukčních. Celolitinové kousky pak poslouží také na grilu, otevřeném ohništi či v troubě. Pokud hledáte praktický vánoční dárek pro ženu, jen nádobí značky Skeppshult tou správnou volbou. Část sortimentu vystavujeme na naší prodejně, kompletní sortiment pak naleznete v našem e-shopu a ceny začínají na necelých šesti stovkách. 

Bezpečná štípačka na třísky

Příprava třísek na zátop je zvláště po ránu málo oblíbenou činností. Praktickým zlepšovákem je tato štípačka na třísky, kterou můžete také připevnit na stěnu vedle kamen či krbu. Její používání je velmi jednoduché, nepotřebuje téměř žádnou sílu a poradí si s ní nejen ženy, ale i děti. Velmi oblíbená je právě v domácnostech s malými dětmi, protože sekyrka položená vedle kamen může mnohdy svádět ke hře na indiány s tomahavkem, což odnese v lepším případě jen váza od tchýně. Za zmínku stojí určitě také kvalita zpracování štípačky, které je bez debat vynikající a proto se nemusíte bát, že by po pár zimách odešla do věčných lovišť. Štípačku nabízíme v našem e-shopu ve třech velikostech a ceny začínají na 3.668,- Kč vč. DPH. 

Ventilátor na kamna

Praktický vánoční dárek pro muže, i tak by se dal označit ventilátor na krbová kamna Ecofan. Tato šikovná vychytávka s kanadským rodokmenem slouží k rovnoměrnější distribuci tepla v místnosti a výraznou měrou tak přispívá k optimální tepelné pohodě. O pohon ventilátoru se stará pouze teplo, které je uvnitř měněno pomocí Peltierova článku na elektrickou energii a pracuje v teplotách od 65 do 370 ºC. Proto není ventilátor vhodný na kamna, která mají mezi spalovací komorou a horní deskou různé kapličky na dřevo a podobně. Horní deska pak nemusí dosahovat potřebné teploty a ventilátor  by nefungoval. Chod ventilátoru je naprosto tichý a krom ryze praktické funkce udělá radost každému "hračičkovi".

V naší nabídce aktuálně naleznete osm modelů ventilátorů a zakoupit je můžete jak v naší prodejně, tak v e-shopu, kde je pro vás připraveno i video. Ceny ventilátorů začínají již na částce 1.990,- Kč vč. DPH a v současné době disponujeme slušnými skladovými zásobami. 

Příslušenství ke krbům a kamnům

Univerzálním a zároveň praktickým vánočním dárkem se snadno stane příslušenství ke krbu či kamnům. Kromě výše uvedených tipů u nás můžete vybírat například z široké nabídky košů na dřevo, čističů krbových skel nebo třeba krbového nářadí, které krom praktické funkce může přinést i zajímavý dekorativní prvek do domácnosti. 

Rádi byste získali další tipy nebo rady? Napište nám, zavolejte anebo se jen staňte naším fanouškem na Facebooku, kde vám budeme do vánoc přinášet spoustu užitečných tipů a informací.