24.4.2015

Reportáž z mezinárodního stavebního veletrhu IBF Brno

V dnešním článku Vám přinášíme reportáž z právě probíhajícího mezinárodního stavebního veletrhu IBF na Brněnském výstavišti. 

Zde si až do soboty přijdou na své nejen stavitelé, řemeslníci a obecně lidé z branže, ale také každý z vás, kdo plánuje stavbu, rekonstrukci, vybavování interiéru anebo ho zkrátka jen zajímají nové trendy a technologie v tomto segmentu. Veletrh probíhá ve dvou výstavních palácích a na přilehlých venkovních plochách. Velkou část vystavovatelů letos tvořili výrobci a prodejci nábytku a ti z vás, kteří mají v úmyslu nákup nové sedací soupravy by jistě neměli zůstat doma. Zvýšenou pozornost věnovali pořadatelé také energetické náročnosti budov, výběru správného osvětlení či zahradní architektuře. Domácí kutily pak nadchne možnost prohlédnout si práci jednotlivých řemesel jako jsou například tesaři či kominíci, kteří ve venkovních prostorách předvádějí svůj fortel a zručnost.

Prim hrála doba kamnová

Vzhledem ke končící topné sezóně nebyla expozice krbů, kamen a souvisejících produktů příliš široká. O to více ale vynikl stánek Finské značky Tulikivi, která zde prezentovala řadu svých modelů a dále komínové systémy značky Schiedel. Kvalita Tulikivi se projevila nejen v samotných produktech, ale také v odbornících, kteří na stánku ochotně vysvětlovali všem zájemců vše důležité. Finská společnost vyrábí jedinečná kamna obložená pravým mastkem, což je kámen vulkanického původu, který v sobě umí akumulovat obrovské množství tepla. Krom vysoké účinnosti se kamna této značky mohou pochlubit také špičkovou kvalitou a nádherným designem. Mastek je také velmi příjemný na omak. Více informací o Tulikivi naleznete zde a pokud nestihnete veletrh v Brně, můžete také navštívit naší prodejnu v Pečkách, kde si můžete kamna nejen prohlédnout, ale také vám v nich rádi zatopíme.