17.5.2017

Posuňte vaše grilování na novou úroveň

Představujeme originální grilovací příslušenství, se kterým proměníte svůj gril v plnohodnotnou zahradní kuchyni. Objevte možnosti, které grilování nabízí. 

Grilování a venkovní vaření je v České republice spojeno především s přípravou nejrůznějších klobásek a nebo steaků. Moderní grily však nabízí daleko širší možnosti a pokud si k nim dokoupíte to správné příslušenství, v mžiku oka můžete upéct pizzu, celé kuře nebo třeba domácí chléb. A tím nejsou možnosti ani zdaleka vyčerpány.

Grilovací desky a tály

Pokud rádi grilujete drobnější potraviny, které by mohly standardním roštem snadno propadnout, jistě oceníte širokou škálu grilovacích desek. Ty se skvěle hodí například pro přípravu mořských plodů, ale umožní vám restovat prakticky cokoli dalšího. Sázená vejce, bramboráky, placky, palačinky nebo lívance jsou jen krátkým výčtem možností. 

Stojany na vše možné

Jestliže naopak zatoužíte po přípravě většího kusu masa, přijdou vám vhod nejrůznější grilovací stojany. K vůbec nejprodávanějším patří stojany umožňující grilovat celá kuřata. V našem e-shopu je najdete v několika provedeních a jejich cena začíná už na 349,- korunách. Dále jsou vám k dispozici stojany určené pro grilování paprik, rajčat, ryb, žebírek nebo třeba kotletek. Díky umístění ve stojanu budou všechny připravované potraviny rovnoměrně propečené a všechna šťáva zůstane tam kde má, tedy uvnitř masa. 

Grilovací nádobí

Potěšit vás může také široké spektrum nádobí, které využijete nejen ve vaší kamenné kuchyni, ale také na grilu. Příkladem mohou být nejrůznější grilovací mísy, určené například pro grilování zeleniny a dalších drobností nebo litinové pánve, zapékací misky a hrnce. Doporučit vám můžeme také špičkové švédské litinové nádobí Skeppshult, které vyniká kvalitou, životností a vysokou užitnou hodnotou. 

Nářadí, nože a další pomůcky

Bez pořádného vercajku to prostě nejde. Nebo jde, ale vážně blbě. Proto u nás naleznete celou řadu nožů a pomůcek, se kterými svůj gril ovládnete jako správný šéfkuchař a žádný kus masa nebo zeleniny vás nezastihne v nedbalkách. Krom grilovacích kleští na vás v našem e-shopu čekají injekční stříkačky pro marinování masa, grilovací jehly, zástěry, marinovací štětce (mašlovačky), rukavice, obracečky, držáky na kukuřici, lisy na burgery nebo třeba silikonové formičky pro přípravu muffinů a jiných dobrot. Prohlédněte si celou nabídku zde.

Náčiní pro rožnění a uzení

Od špízů až po celou kýtu. Právě grilování takových dobrot umožňují otožné rožně a doplňky k nim. Vybete si ten správný, roztopte váš gril, otevřete si dobře vychlazené pivo a kochejte se pohledem na otáčející se kus masa, který vás bude zaručeně hypnotizovat. Konec konců, není na světě moc krásnějších pohledů, pokud nejste zrovna vegan nebo vegetarián. No a pokud rádi udíte, naleznete u nás též vše potřebné. Stačí si jen vybrat!

Pizza z grilu

Pizzu milují nejen děti, ale i dospělí. Tenké křupavé těsto a řada skvělých ingrediencí na něm dokáže vykouzlit boule na tvářích snad každému. Ať už máte rádi sýrovou, masovou nebo jakoukoli jinou, s kvalitním příslušenstvím od nás jí připravíte stejně dobře jako v pravé italské pizzerii. 

Čtěte také