25.3.2015

Novinky: krby a kamna 2015

Každý rok se svět krbů a kamen rozšiřuje o inovace, vývoj, nové modely a zajímavé nápady. Krby kamna Turyna pro vás po celý rok vybírá to nejlepší, proto se zde můžete dočíst o aktualitách pro krby a kamna za rok 2015. Sledujte také Novinky, kde na vás čekají zajímavé cenové akce!

Novinka 2015: Krby a topeniště DRU

Nizozemský výrobce DRU v roce 2015 přinesl na trh nové topeniště DRU MAESTRO, které vyniká novým pojetím plamenů. Samozřejmou součástí tohoto topeniště je i systém Eco Wave, kdy můžete sílu ohně ovládat pomocí jednoduché aplikace.

Zaváděcí akce

K topeništi Maestro Wi-fi modul pro Eco Wave zdarma! Akce je časově omezená, pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Novinka 2015: Brunner a nosný rám

Bavorský výrobce Brunner přinesl v roce 2015 na trh novinku z oblasti bezpečnosti, a tou je nosný rám. Speciální nosný rám je součástí topenišť v případech, kdy není možné standardní kotvení nebo se také využívá pro tzv. plovoucí krby, kde zajistí bezpečnou statiku. Tento způsob kotvení se hodí např. u dřevostaveb.

novinky 2015
Kotvení nosného rámu do stropní konstrukce a do zděné příčky.

novinky 2015 2
Tzv. plovoucí krb, kde je nosný rám ukotvený k základové desce.

Automatická regulace hoření a vývoj

Automatická regulace hoření je na trhu již několik let, ale neustále prochází vývojem a zlepšováním, aby svým uživatelům přinesla nejen komfort a pohodlí, ale samozřejmě i úsporu nákladů. O této oblasti pojednává celý článek Automatická regulace hoření, kde se dočtete více.

Stránky pravidelně aktualizujeme o novinky a akce! Sledujte Facebook či Novinky a nic vám už neuteče! Máte otázky? Neváhejte nás kontaktovat!