20.5.2015

Květen ve znamení kachlů

V květnu jsme rozšířili náš sortiment o nabídku impozantních kamen Royal Nosta a pro obestavbu svého krbu můžete nově vybírat z keramických obkladů rodinné firmy Sommerhuber. 

Kachlové krby Sommerhuber

Kachlový krb Sommerhuber

Závěr letošní topné sezóny jsme u nás v Krby Kamna Turyna věnovali získávání nových infrormací a rozšiřování nabídky. Jednou z nejdůležitějších věcí pro nás je, abychom vám, našim zákazníkům, nabízeli skutečně kvalitní produkty, kterým rozumíme. Proto jsme v první polovině května navštívili Rakousko a továrnu rodinné firmy Sommerhuber, která na jedné a té samé adrese vyrábí kachle a keramické obklady už více než 500 let, což je nejen v evropském měřítku skutečnou raritou. Za dobu své existence dodávala rodina Sommerhuberů kachle a kachlová kamna pro takové zákazníky, jako byl princ Joachim Pruský, Albrecht z Bavorska nebo princezna Hohenlohe-Schillingfürst. Kvalitní kachlové obklady krbu zajišťují nejen výdrž v řádu desítek let, ale také akumulují teplo, které následně uvolňují do prostoru tzv. sáláním. Získejte více informací a prohlédněte si fotografie, ze kterých vám budou přecházet oči. 

Více informací o značce

Kachlová kamna Royal Nosta

Kachlová kamna Royal Nosta

Druhou novinkou v našem sortimentu jsou kachlová kamna Royal Nosta od německého výrobce Spartherm, která jsou skutečným skvostem v kamnářském oboru. Ručně vyráběné kachle jsou doplněny speciálně navrženými krbovými vložkami s tím nejmodernějším spalováním. Díky této kombinaci získá váš domov nejen impozantní dominantu, ale zároveň také ekonomický a efektivní zdroj tepla. Neopomenutelnou výhodou jsou právě vysoce kvalitní kachle, které akumulují vyprodukované teplo a to následně uvolňují po mnoho hodin tzv. sáláním. Sálavé teplo je přitom pro lidské tělo nejen nejpříjemnější, ale také nejdravější, jelikož jeho vlnová délka je podobná slunečním paprskům. Pokud patříte k milovníkům zašlých časů a váš domov zdobí starožitný nábytek, neměla by vám tato kamna ujít. Zjistěte více informací a prohlédněte si jednotlivé modely, stojí to za to!

Více informací o značce