5.4.2017

Hlasujte v soutěži Dřevostavba roku 2017 a vyhrajte luxusní krb

Ve spolupráci s časopisy DŘEVO&stavby a Sruby&roubenky jsme pro vás připravili možnost vyhrát luxusní krb Stuv 21/105 Single Face s opláštěním v červené barvě v celkové hodnotě 185.275,- Kč. 

Jak na to?

V každém vydání časopisů DŘEVO&stavby a Sruby&roubenky naleznete představení několika masivních či montovaných dřevostaveb. Hlasování probíhá na stránkách www.drevostavbaroku.cz, kde se zaregistrujete a následně dáte hlas svému favoritovi. Dům, který získá v jednom kole, tj. mezi jednotlivými vydáními časopisu, nejvíce hlasů se stává semifinalistou a postupuje do závěrečného hlasování. V něm se mezi semifinalisty rozhodně, který dům se stane Dřevostavbou roku 2017. Podrobná pravidla soutěže si můžete přečíst zde.

Co můžete vyhrát?

Společnost KRBY - KAMNA TURYNA věnovala do soutěže hlavní cenu v podobě luxusního krbu Stuv 21/105 Single Face s opláštěním v červené barvě, který vyniká nejen dechberoucím designem, ale také precizním zpracováním, vysokou účinností spalovacího procesu nebo sofistikovaným systémem oplachu skla předehřátým vzduchem, který zamezuje jeho špinění, abyste si mohli vychutnávat ničím nerušený pohled do hořícího ohně. 

Luxusní krb Stuv 21/105 Single Face